2024. május 20., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Bernát és Felícia nevű olvasóinkat.  Holnap Konstantin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Melléképület égett a Kereszt utcában

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. Szeptember 19.

Egy felújítás alatt álló, jelenleg lakatlan Kereszt utcai ház belső felében lévő melléképület gyulladt ki péntek este. A tűz fészkét csak a szomszédos telekről lehetett megfelelően megközelíteni. Mivel a terület sűrűn beépített, tartani lehetett a lángok tovaterjedésétől, ezért a két csongrádi tűzoltóegység mellé egy szentesit is a helyszínre vezényeltek.

A Kereszt utcai tüzet gyorsan megfékezték, de az utómunkálatok elhúzódtak. A lakatlan ház belső felében ugyanis nehezen lehetett megközelíteni a melléképületet, melynek tetőszerkezete – egyelőre tisztázatlan körülmények között – kapott lángra. A tűzoltók a szomszédos telek bejárójáról, majd – az ingatlantulajdonos megérkezése után – már a ház udvara felől is dolgoztak.

A tulajdonos elmondása szerint egy ideje már folyamatosan végzik az épület teljes felújítását, de a munkák a most kigyulladt melléképületet még nem érintették. Tudomása szerint egyébként – még egy korábbi tulajdonos kárára – egy alkalommal, elektromos zárlat miatt már a teljes ház leégett. A szomszédok gyors észlelésének, majd a tűzoltók hatékony beavatkozásának köszönhetően a lakóépületi rész ezúttal sértetlen maradt.

Fotók: Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés