2024. május 20., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Bernát és Felícia nevű olvasóinkat.  Holnap Konstantin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Látványos egyéni akrobatikai elemekkel folytatódik a motorosok versenye

Hírek - Sport

CSONGRÁD - 2012. Augusztus 4.

A Turbó Autósiskola rutinpályáján a versenyzők kora délután megkezdték a látványos akrobatikus elemeket is tartalmazó egyéni számok bemutatását. A pálya adottságai kiválóak, a gyakorlatok biztonságos kivitelezését a száraz, meleg idő is segíti. A tűző napsütés és a forróság azonban a versenyzőket és a gépeiket igencsak próbára teszi. A kora estig tartó megmérettetésre még várják az érdeklődőket, a helyszín a volt laktanya főkapuján keresztül közelíthető meg.

A MAMS Stunt Riding Kupa 2012. második fordulójának résztvevői délelőtt a kötelező gyakorlatokat mutatták be. A standard elemek ugyan látványosak, ám azokat minden indulónak végre kell hajtania, így a laikusok számára a verseny e része egy idő után kissé monotonnak tűnhetett. A délután 1 órakor kezdődött, s kora estig tartó, akrobatikus és látványelemek sorát tartalmazó egyéni bemutatókra még folyamatosan érkeznek a motorsport megszállottjai. A nézők részére kijelölt területen bőven akad hely, így a meghökkentő látványokra vágyóknak a környező településekről sem késő útnak indulniuk.

Fotók: Révész Gábor

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

A cikkhez kapcsolódó olvasói fórumot ide kattintva érhetik el.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés