2024. május 20., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Bernát és Felícia nevű olvasóinkat.  Holnap Konstantin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jolly és Suzy nyitja Tibi atya fröccsműhelyét

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Július 31.

Csütörtök este, pontban 22 órakor Jolly és Suzy nyitja Tibi atya hivatalos fröccsöntő műhelyét: a küllemében és jellemében egyaránt megújult Tiszavirág zeneklubot. A belépő 23 óráig ezer, utána ezerötszáz forintba kerül. A Körös-toroki Napok (KTN) idején a Körös-torokban kizárólag a Tiszavirágban kapható Tibi atya hivatalos bora, melyhez palackozottan juthatnak hozzá az „atyai italra szomjúhozó hívei”.

A Happy Day Beach tulajdonosától, Szigeti Szabolcstól megtudtuk: a Tiszavirág nem tartozik a KTN hivatalos helyszínei közé, ezért oda a fesztiváli béreltek és napijegyek nem érvényesek.

Fotók: Révész Gábor

A Tiszavirág fesztiváli kötöttségtől mentes helyzete – a fenti galériánkban látható fotókon megszemlélhető megújult hely tulajdonosa szerint – elsősorban annyit jelent, hogy a fröccsöntő műhelyben a KTN-helyszíneihez képest jóval olcsóbban, a hétvégi kiemelt bulikon alkalmazott belépődíj megfizetésével lehet estétől reggelig szórakozni.

A Tiszavirágban a zenei programok mellett kedvező italárakkal, s – legfőképpen – Tibi atya saját borával várják a vendégeket. Ez utóbbi, jogvédett címkével ellátott palackos nedű Csongrádon egyelőre csak a Körös-toroki Napok idején, s csak a Tiszavirágban, vagyis Tibi atya fröccsöntő műhelyében kapható. A bor mellé a „Tibi atya-kultusz” fontos kellékei, így például a hivatalos atyai üzenetekkel feliratozott pólók és trikók is kaphatók.

A legnépszerűbb közösségi oldalon egy év alatt bő félmilliós ismertségre szert tett kitalált, csak a virtuális valóságban létező személy, az „igéit” az itt elérhető Facebook-oldalon terjesztő Tibi atya csütörtök délután a „lakóhelyéről”, Humbákfalváról az alábbi üzenettel üdvözölte a fesztiválozókat:

Tibi atya a „híveit” arra biztatta, hogy vegyenek részt a Körös-toroki Napokon. Mint írta: „csongrádi ministránsaimnak hála, idén borfogyasztásban múljuk felül a Körös-torok vízhozamát”.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés