2024. május 20., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Bernát és Felícia nevű olvasóinkat.  Holnap Konstantin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tripla ünnepi kínálat a Parkos Palackosban

Hírek - Gazdaság

CSONGRÁD - 2014. Április 19.

Ünnepi grillázsokat, mézeskalácsokat, valamint exkluzív édességeket és italokat már anyák napjára és a ballagásokra is kínálnak a csongrádi Parkos Palackosban, ahol szombat este hat óráig természetesen még a húsvéti kínálatot is meg lehet találni. A minőségi csongrádi vörös és rosé borok húsvéti árakcióját – a jelentős készlet erejéig – meghosszabbították, így a Csongrádbor Kft. legkedveltebb termékeit most akár nagyobb tételben is érdemes beszerezni. (X)

Egy igazi csongrádi ünnepi asztalról nem csak húsvétkor, hanem például a ballagások, s a szűkebb körű családi ünnepek alkalmával sem hiányozhatnak a helyi tőkék legjobb nedűi. A legnagyobb csongrádi pincészet legkedveltebb boraihoz most a Parkos Palackosban tíz százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni. Húsvétvasárnap és húsvéthétfőn ugyan a legszélesebb csongrádi borkínálattal rendelkező Szentháromság téri üzlet zárva tart, de szombat estig még ünnepi kínálattal is várják a vásárlókat.

A Parkos Palackost működtető csongrádi borász, Pusztai Csaba továbbra is eltökélt a borkultúra terjesztése iránt, ezért változatlanul jelentős minőségi borválasztékot tart fenn. Az ünnepi asztalra az összes, a kereskedelemben jelenleg fellelhető palackozott csongrádi borból lehet választani, s széles körű a folyóborok kínálata is. Mindemellett az egyedi gyártású polcokon megtalálhatók egyes hazai történelmi borvidékek pincészeteinek termékei, valamint az ismertebb hazai párlatok és –eszenciák is.

Az asztaldíszként is jól mutató, de akár el is fogyasztható, míves és finom grillázsok és mézeskalácsok között anyák napjára és ballagásra egyaránt ajándékozható termékeket is kínálnak. A magyar kézművesek által készített édes költemények közül a húsvét előtti utolsó nyitva tartási napra már csak néhány maradt, de aki még hozzá szeretne ilyenekhez jutni, este hat óráig a készletből akár még válogathat is.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés