2024. május 20., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Bernát és Felícia nevű olvasóinkat.  Holnap Konstantin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tízemeletes ABC – Pontgyűjtőhúsvét a Hunornál

Hírek

CSONGRÁD - 2013. Március 27.

A „Jót, jó áron, a jó szomszédtól!” szlogen a Tízemeletes ABC esetében többértelművé vált, hiszen az elsősorban Szentesen és Makón, valamint a két várost övező településeken üzleteket működtető Hunor Coop Zrt. akciós ajánlatainak igénybe vételéért már nem érdemes átkelni a Tiszán, elegendő Csongrád központjában felkeresni az első szentesi „jó szomszédot”. A Tízemeletes ABC-be ezen a héten – a húsvéti nagybevásárlásra csábító kedvező árak mellett – a Hunor Pontvadászat ünnepi akciója miatt is érdemes betérni.

A Hunor Coop Zrt. régóta jól ismert a csongrádiak körében. Lapunkban ez idáig a Szentesi Lecsófesztivál kapcsán közöltünk a cégről híreket, idén azonban már a zrt. csongrádi üzletében igénybe vehető akciókról, s különleges lehetőségekről is folyamatosan beszámolunk.


Nagyításhoz kattintson a képre!

A Hunor Coop Zrt. a megalakulása óta törekedett a csongrádi vásárlók megnyerésére. E célt anno a cég elődjének számító Szentes és Vidéke ÁFÉSZ is próbálta elérni, mégpedig a két város között évtizedek óta fokozódó napi ingázások révén. Később a Tízemeletes ABC megvásárlásával közvetlenül is beléptek a Tisza-parti kisváros kiskereskedelmi piacára, így a folyamat tovább erősödött.

A központi postahivatal és az autóbusz állomás, valamint a seregnyi kisebb-nagyobb bolt közelsége a Tízemeletes ABC számára nagy lehetőségeket rejt, de emellett a cég máig kifejezetten törekszik a három tízemeletes épületben élők hatékony, s minél teljesebb körű kiszolgálására is. Természetesen a város más részeiből szintén – akár naponta – érdemes útba ejteni a Tízemeletest, hiszen az üzletben – Csongrádon egyedülállónak számító – akciós termékskálával találkozhatnak. Emellett a Hunor Pontvadászatban rejlő lehetőségek is folyamatosan csábítják a vevőket.


Nagyításhoz kattintson a képre!

A Coop Klubkártyát váltók a Hunor Pontvadászatban már az igénylőlap leadása után részt vehetnek. A Tízemeletes ABC-ben is a pénztárostól kérhető díjtalan kártyaigénylő kitöltése után – a helyben kapott regisztrációs szám alapján – az új törzsvásárló azonnal megkapja az akkori vásárlásért adható pontokat is.

Alkalmanként a Hunor Pontvadászatban résztvevők kiemelt pontgyűjtési akciókban vehetnek részt. Mint a fenti plakáton is látható, húsvét előtt a vásárlásért adható pontokat duplán írják jóvá, vagyis a Hunor Coop üzleteiben most akár az ünnepi nagybevásárlást is érdemes megejteni.

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés